Редактор: e-mail: снимки: Булфото, Фейсбук/Острието на ГЕРБ във Фейсбук Антон Тодоров възкреси

...
Редактор: e-mail: снимки: Булфото, Фейсбук/Острието на ГЕРБ във Фейсбук Антон Тодоров възкреси
Коментари Харесай

Антон Тодоров от ГЕРБ въздиша по Мутафчийски: Липсваше ми този човек. Как ми се иска да е президент!

Редактор: 

e-mail: 

фотоси: Булфото, Фейсбук/

Острието на ГЕРБ във Facebook Антон Тодоров възкреси тезата, че ген. Мутафчийски може да е идващия претендент за президент на ръководещите. Тя беше стартирана напролет, когато като началник на НОЩ началникът на ВМА закупи необятна известност.

„ Липсваше ми този човек. Усещаш сигурност, когато заприказва. Как ми се желае да е идващият президент! “, написа Антон Тодоров във Facebook незабавно след вчерашното присъединяване на Мутафчийски в брифинга на здравния министър.

След като се появяваше ежедневно най-малко по два пъти по малкия екран, Венцислав Мутафчийски мина на назад във времето в публичните си изяви, като една от аргументите беше репликата му, че хората „ крепко ще измрат “ от ковид, която той изрече в прекратено по абсурден метод от него изявление с Миролюба Бенатова.

Самият Антон Тодоров беше народен представител от ГЕРБ, само че се наложи още през 2017-а да подаде оставка, след опасност за уволняване, отправена в ефир към водещия на Нова телевизия Виктор Николаев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР